Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Gadgets Betalen & Verzenden
Betalen
Ekgadgets.nl biedt u twee verschillende mogelijkheden aan om het door u bestelde gadgets te betalen.

1. Betalen met Ideal
U kunt via onze partner Mollie direct veilig in uw eigen betaalomgeving betalen middels Ideal. U dient wel de 'random reader' van uw eigen bank in de buurt te hebben. Het bedrag is vervolgens direct bij ons binnen zodat uw bestelde artikelen ook meteen kunnen gaan uitleveren.

2. Betalen middels overboeking
Wanneer u even geen random reader bij de hand heeft kunt u het totaal bedrag handmatig overmaken op ABN AMRO rekeningnummer 455392676 ten name van DPS Media BV - EkGadgets.nl te Breda. Dit onder vermelding van uw ordernummer.

Direct na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen wij de bestelling  van uw gadgets gaan verwerken.

Heeft u vragen over het betalen? Bel ons gerust! 076-8200816.

Verzenden
EkGadgets.nl werkt vanuit een aantal verschillede distributiecentra. In 99% van de gevallen kunnen wij de dag erna uw gadgets al thuis afleveren. Houdt u maximaal rekening met een verwerkingstijd van 2 tot 3 werkdagen.

Wanneer de Gadget van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch en per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u de gadgets elders gaat kopen. Wij zullen het bedrag van uw bestelling dan op zeer korte termijn aan u overmaken.

De verzendkosten zijn voor de meeste klanten van EkGadgets.nl helemaal gratis! Voor kleinere bestellingen onder de €100,00 wordt een kleine vergoeding van €5,95 gevraagd. Wanneer de afmeting van uw bestelling of het gewicht tot veel hogere verzendkosten leidt houden wij ons het recht voor hier een kleine extra bijdrage voor te vragen. WIj zullen uiteraard tijdig contact hierover opnemen.

Gadgets retourneren
De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde gadgets in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening. Na retour ontvangst van uw gadgets zullen wij, na controle van de staat waarin het verkeerd zo spoedig mogelijk het door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren.

Heeft u nog vragen over een specifiek leveringstermijn? Bel ons gerust! 076-8200816. Direct uw EkGadgets bestellen?